1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Obama İle Erdoğan Çin’de Görüşecek
Kerbelada Bombalı Saldı 12 ÖLÜ

Kerbela'da Bombalı Saldı 12 ÖLÜ

Irak'ın güneyindeki Kerbela kendinde meydana gelen patlamalarda 12 kişi ölürken, 100'e aşkın kişinin de yaralandığı bildirildi.

A+A-

Irak'ın güneyindeki Kerbela kendinde meydana gelen patlamalarda 12 kişi ölürken, 100’e aşkın kişinin de yaralandığı bildirildi.

Yetkililerin verdiği bilgilere göre, kentteki ilk patlama yerel nüfus dairesi önünde meydana geldi. Bomba yüklü aracın yol açtığı patlama ardından, ilk yardım ekiplerinin olay yerine ulaşması ardından iki ayrı patlama daha meydana geldi.

Reuters ajansına konuşan bir polis, “Güvenlik görevlileri ölü ve yaralıları tahliye etmeye çalıştığı sırada, kayıpların artmasına yol açan iki patlama daha meydana geldi” dedi.

Kerbela Sağlık Müdürlüğü Başkanı Alaa Hammudi, patlamalarda en az 12 kişinin öldüğünü, 99 kişinin de yaralandığını söyledi. Hammudi, ölü sayısının artabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.