1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. BTK'da Resmi Seferler Başlıyor
Kaymakam Musa Üçgül’e “Polis Haftası” Ziyareti

Kaymakam Musa Üçgül’e “Polis Haftası” Ziyareti

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç ve beraberindeki emniyet personeli, Kaymakam Musa Üçgül’ümakamında ziyaret e...

A+A-

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç ve beraberindeki emniyet personeli, Kaymakam Musa Üçgül’ümakamında ziyaret etti.

Kaymakamlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette; İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, Kaymakam Musa Üçgül’e 10 Nisan Polis Haftası münasebeti ile ilgili yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vererek, teşkilat mensupları adına çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Üçgül, “Köklü bir geçmişe sahip olan ve bu yıl 171. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatı, toplumsal huzurun korunması ve halkın güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Teşkilatın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan Polislerimizi rahmetle anıyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.