1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sağanak Yağış ve Dolu Etkili Oldu
Kaymakam Keklik, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Keklik, Öğrencilerle Buluştu

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

A+A-

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Keklik, öğrencilerle yemek yedi.

Kaymakam Mehmet Keklik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın’la birlikte ilçedeki okullara ziyarette bulundu. İlk olarak Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğrencilerle öğlen yemeğinde buluşan Kaymakam Keklik, yemek sırasında öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin problemlerini dinleyip öğrencilerden beklentilerini dile getirdi. 8. Sınıf öğrencileriyle TEOG’daki başarı durumları hakkında konuşan Keklik, öğrencilere önerilerde bulundu.

Keklik, öğrencilerden kendilerine sunulan imkanlardan yararlanırken ailelerinin, öğretmenlerinin ve genel olarak ülkenin geleceğe dair beklentilerinin olduğunu ve bu beklentileri karşılamak için çalışmaları gerektiğini belirtti.

Öğrencilerle yemek yedikten sonra öğretmenlerle de sohbet eden Keklik, “Amacımız hem akademik anlamda başarılı bireyler yetiştirmek. Hem de topluma faydalı sağlam karakterli nesiller yetiştirmektir. Çocuklarımızın derslerinde başarılı olması yanında iyi birer insan olmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarımızın artırılması, eğitim camiamızdan en önemli beklentimizdir” dedi.

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, öğretmenlere gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Keklik, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Mehmet Keklik, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Mehmet Keklik, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Mehmet Keklik, Öğrencilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.