Kayıp | Küçük Kız Çocuğu Ölü Bulundu

Kayıp | Küçük Kız Çocuğu Ölü Bulundu

Önceki gün Erzurum'un Horasan ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak'ın cansız bedenine ulaşıldı.

A+A-

Erzurum'un Horasan ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak'ın cansız bedeni bir dere kenarında bulundu.

PolitiKARS'ın İHA'dan derlediği bilgilere göre, Erzurum'da bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ebrar Bayrak, 2,5 yaşındaki kızı Merve Bayrak'ı alarak düğün törenine katılmak üzere 15 kilometre uzaklıktaki Azap Mahallesi'ne gitti.

Öğle saatlerinde akrabalarının evinin önünde oyun oynarken küçük kız çocuğunun evin çevresinde olmadığını gören anne Bayrak, komşularının desteğiyle kızını aramaya başladı.

Daha sonra Ebrar Bayrak, aramalardan sonuç alınamaması üzerine durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. Mahalledeki tüm arama çalışmalarına rağmen sonuç alamayan ekiplerin çalışmaları, havanın kararması nedeniyle diğer güne ertelendi.

Kaybolan küçük kızın cansız bedeni ise köye 8 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarında bulundu. Küçük çocuğun cansız bedeni Horasan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin uzantısı..

Küçük Merve Toprağa Verildi

Erzurum'un Horasan ilçesinde ölü bulunan 2,5 yaşındaki kız toprağa defnedildi.

Horasan ilçesinde dün öğlen saatlerinde kaybolan ve bu sabah dere kenarında cesedi bulunan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak, Dalbaşı Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Cenazede küçük kızın acılı ailesi ve akrabaları gözyaşlarını tutamadı.

Kayıp | Küçük Kız Çocuğu Ölü Bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.