1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ’de ‘Adrese Teslim’ İlanlar
KAÜ’de ‘Adrese Teslim’ İlanlar

KAÜ’de ‘Adrese Teslim’ İlanlar

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü tarafından duyurulan “öğretim üyesi alımı” ilanında yer alan özel koşullarda, adrese teslim tez konuları belirlendiği iddia edildi. 

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü tarafından duyurulan “öğretim üyesi alımı” ilanında yer alan özel koşullarda, adrese teslim tez konuları belirlendiği iddia edildi. 

PolitiKARS’ın MA’dan derlediği bilgilere göre; Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü tarafından duyurusu yapılan “öğretim üyesi alımı” ilanında yer alan “özel koşullar” bölümünde sıralanan şartlarda yer alan tez konularının ise adrese teslim olarak belirlendiği belirtildi.

‘AZERBEYCAN PERİ MASALI’ ÜZERİNE ÇALIŞMA ŞARTI 

Fen Edebiyat Fakültesi’ne yapılacak doktor öğretim üyesi alımı ile ilgili belirlenen özel koşullar bölümünde “Doktorasını Türk Dili ve Edebiyatı alanında yapmış olup; Azerbaycan Peri Masalları üzerine çalışmış olmak” şartı aranırken; bu koşulun, daha önce bu konuda tez hazırlandığını ve adrese teslim bir kişinin alınacağını gösterdiği iddia edildi. 

ADRESE TESLİM İLANLAR

Dede Korkut Eğitim Fakültesi’ne alınacak profesör için özel koşul olarak “İşbirlikli öğrenme, animasyon tekniğiyle öğretim ve aile katılımı üzerine çalışmalar yapmış olmak” şartı getirilirken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne alınacak profesör için de “Türkiye-Azerbaycan ilişkileri, Kafkasya, Orta Asya ve Rusya konularında çalışmalar yapmış olmak” şartı koşuldu.  

Üniversiteye alınacak doçent için açılan ilanda, “Doçentliğini muhasebe alanında almış olup; maliyet yapışkanlığı, sürdürülebilirlik raporlaması üzerine çalışmalar yapmış olmak”,  Susuz ilçesi Meslek Yüksekokulu’na alınacak doçent için ise, “Finansal piyasalar ve sıcak para üzerine çalışmalar yapmış olmak” şartları aranıyor.

KENELERDE BESLENME ÜZERİNE ÇALIŞMA YAPMAK!

Yine Kafkas Dilleri ve Edebiyatı Bölümü için alınacak doktor öğretim üyesi için, “Doktorasını Filoloji temel alanında yapmış olup, Gürcü Türk Mitolojisi ve Kadın Edebiyatı üzerine çalışmaları olmak” şartı konularak doğrudan tez adı verildi. 

Veterinerlik Fakültesi’ne alınacak iki doktor öğretim üyesi kadrosu için “Doktorasını ilgili alanda yapmış olup; koyunlarda laparaskopik suni tohumlama üzerine çalışmış olmak” ile “Kenelerde in vitro besleme üzerine çalışmış olmak” şartları getirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.