1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 'Boş Daire'de 119 Seçmen Kayıtlı
KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ın Mesajı

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ın Mesajı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Röktör Prof. Dr. Sami Özcan, yayımladığı mesajında, “Dünya üzerinde ileri gelişmişlik düzeyine ulaşmış olmanın en önemli göstergelerinin başında bilim ve teknoloji yer almaktadır. Günümüz koşullarında bilim ve teknoloji alanındaki hızlı gelişmelere bağlı olarak ülkemizin sahip olduğu genç ve dinamik nüfus, aydınlık geleceğimizin teminatı konumundadır. Ülkemizin bu değerli insan kaynağının geleceğe hazırlanmasında da şüphesiz, öğretmenlerimiz çok büyük bir rol ve sorumluluk üstlenmektedirler” dedi.

Rektör, Özcan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Araştıran, geliştiren ve katma değer üreterek ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına katkı sağlayacak olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirerek, onlara ilim ve irfânı bir ideal olarak benimsemeyi öğretecek olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunarım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarılar dilerim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.