KAÜ ‘Bal Dolum ve Paketleme Ünitesi’ Kuracak

KAÜ ‘Bal Dolum ve Paketleme Ünitesi’ Kuracak

SERKA ile Kafkas Üniversitesi arasında "Coğrafi İşaretli Kars Balına Dolum ve Paketleme Ünitesi Kurulması " sözleşmesi imzalandı.

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı'na (SERKA) Kafkas Üniversitesi tarafında sunulan "Coğrafi İşaretli Kars Balına Dolum ve Paketleme Ünitesi Kurulması " projesi için sözleşme imzalandı.

PKafkas Üniversitesi'nin, SERKA'nın Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sunduğu "Coğrafi İşaretli Kars Balına Dolum ve Paketleme Ünitesi Kurulması Projesi" hayata geçiriliyor. Program kapsamında destek almaya hak kazanan projenin sözleşmesi, SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven ile Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu tarafından imzalandı. İmza törenine Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mitat Şahin ile Kars Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fuat İncesu da katıldı. Kafkas Üniversitesi'nin sunduğu projeyle birlikte Coğrafi İşaret Tescil Belgesi'ne sahip olan Kars Balı'nın marka gücü artacak, pazarlama ve paketlemedeki sorunlar ortadan kalkacak ve Kars Balı artık belli standartlara sahip kaliteli bir bal olarak piyasadaki yerini alacak.

KAÜ ‘Bal Dolum ve Paketleme Ünitesi’ Kuracak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.