1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta ‘Toplu Taşıma’ Krizi
Kars'taki 'Kadın Cinayeti'nde 2 Kişi Tutuklandı

Kars'taki 'Kadın Cinayeti'nde 2 Kişi Tutuklandı

Kars'ta, Azerbaycan uyruklu bir kadının eğlence merkezinde tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin adliyeye sevk edilen 12 kişiden 2'si tutuklandı.

A+A-

Kars'ta, Azerbaycan uyruklu bir kadının eğlence merkezinde tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin adliyeye sevk edilen 12 kişiden 2'si tutuklandı.
Karadağ Mahallesi Ardahan yolundaki bir eğlence merkezinde Azerbaycan uyruklu Aydan B'nin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 12 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine gönderildi.
Zanlılardan M.Ç. ile Azerbaycan uyruklu Ş.A. "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 6 kişi ise salıverildi.
OLAY

Azerbaycan uyruklu Aydan B, 2 Kasım'da bir eğlence merkezinde arkadaşının doğum günü partisinde silahla vurularak öldürülmüş ve olayla ilgili 12 kişi de gözaltına alınmıştı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.