Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, gözaltına alınan 8 kişiden 1'i kadın 4’ü tutuklandı.

A+A-

Kars'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, gözaltına alınan 8 kişiden 1'i kadın 4’ü tutuklandı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Kars merkez ve Kağızman ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Torbacılık iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda; 301,56 gram metamfetamin, 186,36 gram toz esrar, 8,58 gram kubar esrar, 5 adet ecstasy hap, 1,38 gram afyon sakızı, 1,03 gram skunk, 4 adet hassas terazi, 2 adet rulo halinde alüminyum folyo, 7 adet cam aparat, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 53 adet fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden kadın Ö.Ç. (30) ve C.Ç. (29), E.Ç. (32) ile Ç.G.(34) tutuklanırken, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler