Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars'ta polisin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen 3 kişi ile çeşitli suçlardan aranması bulunan 50 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ta polisin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile 3 kişi gözaltına alındı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, ülkenin farklı illerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen 3 kişiyi takibe aldı.

Takip sonucu adresleri ve faaliyetleri saptanan zanlılar C.Y, M.K, ve G.G. sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılardan bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Zanlıların polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

İlgili haber...

Kars'ta Son 1 ay İçinde 50 Kişi Yakalandı

Kars'ta son bir ay içinde haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 50 kişi yakalandı. Yakalanan 50 kişiden 19'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ,Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda şüpheli 50 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli 50 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Adliye'ye sevk edilen 50 kişiden 19'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.31 kişi ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükun ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam etmektedir" denildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler