1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Emniyet Müdürü Bitirik’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele operasyonları devam ediyor.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele operasyonları devam ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir otomobilde Narkotik Dedektör Köpeği marifeti ile yapılan aramada aracın torpido gözünde bulunan oyuncak içerisine zulalanmış 25 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Ayrıca araçta yapılan aramada 1 adet hassas terazi ve şüphelinin üst aramasında ele geçirilen 1 gram Metamfetamin maddesi ile 1 adet Uyuşturucu Kullanımına Yarayan Cam Aparat ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli bir kişi hakkında “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve Ticareti” suçu kapsamında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce il genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yaptığımız çalışmalarımız demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.