1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Aç Kalan Tilkilerin Fare Avı
Kars’ta Tutuklu Sayısı 167 Kişi Oldu

Kars’ta Tutuklu Sayısı 167 Kişi Oldu

Kars’ta düzenlenen operasyonlarda toplam tutuklu sayısı 167 kişi oldu.

A+A-

Kars’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda 167 kişi tutuklandı.

Kars’ta FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda bugüne (4 Ağustos) kadar toplam 439 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 167’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 142 kişi adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 63 kişi serbest bırakıldı. 67 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.  

Haberin Uzantısı...

19 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Kars’ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, gece geç saatlere kadar adliyeye sevk edilen 19 öğretmenin tutuklandığı öğrenildi.

Darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Kars’ta gözaltına alınan, tutuklanan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve görevlendirilen şahıslar arasında, 2’si tuğgeneral olmak üzere, vali yardımcıları, kaymakamlar, rütbeli askerler, polisler ve çeşitli kamu görevlileri bulunuyor.

Örgüt üyelerine yönelik operasyonlar il genelinde aralıksız sürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.