Kars’ta 'Toplumsal Dayanışma Mağazası' Açıldı

Kars’ta 'Toplumsal Dayanışma Mağazası' Açıldı

Kars Belediyesi, dayanışma kültürünü güçlendirmek ve kalıcı hale getirmek için "Toplumsal Dayanışma Mağazası" açtı.  

A+A-

HDP'li Kars Belediyesi, ihtiyaç sahibi yurttaşlara kıyafet desteğinde bulunmak için Toplumsal Dayanışma Mağazası açtı.

Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürütecek olan mağazanın açılışına, Kars Belediye Eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen ile meclis üyeleri katıldı. 

Açılışta konuşan Eşbaşkan Alaca, kentteki dayanışmayı sürekli kılmayı hedeflediklerini söyledi. Giysi ve ayakkabı desteğinin yanı sıra ilerleyen zamanlarda çocuklar için kırtasiye malzemesi desteğinin de sağlanacağını dile getiren Alaca, “Dayanışma mağazasına yardım gönderecek ve getirecek olan vatandaşların, kullanılmış ikinci el kıyafet ve ayakkabı ile birlikte yeni olanlarla da kampanyayı desteklemeleri rica ediyoruz. Kars’tan ve Kars dışından çok sayıda vatandaşımız mağazamıza destek vermek istiyorlar. Bizlerde çok gecikmeden bayram arifesinde açılışı yapmak istedik. İkinci el giyim malzemesi de kabul ediyoruz. Ancak yeni olursa daha mutlu olacağız. Zaten dayanışmanın en önemli ayağı birlikteliktir. Pandemi sürecinde bu dayanışmaya vesile oldu. Emeği geçen ve destek verecek herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Eşbaşkan Alaca, özellikle yeni ve kullanılmamış giysi ve ayakkabı gönderecek olan yurttaşların, belediye hizmet binası altındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ulaşmalarını istedi.

dayanisma-merkezi-(1)-002.jpg

dayanisma-merkezi-(4)-001.jpg

dayanisma-merkezi-(3)-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler