1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Dindar Gültekin, CHP'nin Kars Belediye Başkan Adayı Oldu
Kars’ta 'Toplam Kalite Yönetim Sistemi' Semineri

Kars’ta 'Toplam Kalite Yönetim Sistemi' Semineri

Kars İl Özel İdaresi’nde ISO 9001-2008 “Toplam Kalite Yönetim Sistemi” eğitim semineri düzenlendi.

A+A-

Kars İl Özel İdaresi’nde ISO 9001-2008 “Toplam Kalite Yönetim Sistemi” eğitim semineri düzenlendi.

AR-GE Star Danışmalık Şirketi Genel Müdürü Dr. Mahmut Naci Çuhacı tarafından, ISO 9001-2015 olarak değiştirilen sistem hakkında kurum müdürlerine değişiklik ile ilgili konular anlatıldı.

Eğitim seminerinin verimli geçtiğini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, “Kurum olarak hizmetin en iyisini en kısa sürede vatandaşın beklentisine hitap edecek şekilde sunmayı amaçlıyoruz. Dünyanın kabul ettiği değerler çerçevesinde kalite olmazsa olmazlarımız arasındadır. Hizmet süresine, hizmet alan vatandaşımızın memnuniyeti, çalışma ortamı ve diğer tüm unsurları bir bütün olarak düşünmeliyiz” dedi.

Genel Sekreter Dolu’nun konuşmasının ardından eğitime katılan Birim Müdürleri ile İlçe Özel İdare Müdürlerine katılım sertifikaları verildi.

Toplam Kalite Yönetim Sistemi başlığı altında yapılan Eğitim Seminerine İl Özel İdaresi’nde görev yapan 13 Birim Müdürü ve 7 ilçe Özel İdare Müdürleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.