1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. BAL Ligi’nde Puansız Hafta
Kars’ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 7 Yaralı

Kars’ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 7 Yaralı

Kars'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1'i ağır 7 kişi yaralandı. 

A+A-

Kars'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1'i ağır 7 kişi yaralandı. 

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, önceki gün (28 Haziran) Kars Hayvan Pazarı'nda iki grup arasında başlayan tartışma İsmail Aytemiz Caddesi'nde gruplar yeniden karşılaşınca gerginlik büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. 

Güvenlik güçlerinin müdahalede zor anlar yaşadığı kavgada, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Orhangazi (40) KAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kavgada, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 1'i ağır 7 kişinin tedavilerinin Kars Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde devam ettiği bildirildi.

MUSTAFA ORHANGAZİ TOPRAĞA VERİLDİ

Kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Mustafa Orhangazi (40), merkez Halefoğlu köyünde bugün (29 Haziran) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Köyde jandarma ekipleri, hastane çevresinde ise polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

...haberin uzantısı

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Kars'ta Mustafa Orhangazi'nin hayatını kaybetti silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınanlardan 3 zanlı tutuklandı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars'ta Orhangazi ve Demir aileleri arasında 28 Haziran'da hayvan alım-satımı anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada Mustafa Orhangazi'nin (40) tabanca ile vurularak öldürülmesine karıştığı belirtilen 12 zanlıdan 8'inin Kars Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye (1 Temmuz) sevk edilen A.M.D, (26) U.D, (27) ve K.K. (38) "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandığı ve diğer 5 şüphelinin ise ifadelerinin ardından salıverildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.