'Silah, Uyuşturucu ve Telefon' Operasyonu

'Silah, Uyuşturucu ve Telefon' Operasyonu

Kars’ta polisin düzenlediği operasyonda “silah, uyuşturucu madde ve kaçak cep telefonu” ele geçirildi.

A+A-

Kars’ta polisin düzenlediği operasyonda “silah, uyuşturucu madde ve kaçak cep telefonu” ele geçirildi.

PolitiKARS’ın yerel internet sitelerinden derlediği bilgilere göre; Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde düzenlediği eş güdümlü operasyonlarda; 2 adet kargo gönderisinden gümrük kaçağı 8 adet akıllı cep telefonu, 1 araçta yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 7 tabanca fişeği ile bir şahsın ikametinden 26,12 gram esrar maddesi, 31 kök Hint keneviri ele geçirildi.

kars-polis.jpg

Operasyonlar sonrası gözaltına alınan E.O. (34) ve Y.S’ye (32) “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan, A.K’ye (55) 6136 sayılı “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet” suçundan, M.R. (45) ve Ö.R.’ye (23) TCK-188 “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” ve 2313 SKM “İzinsiz Kenevir Yetiştiriciliği” suçlarından işlem başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.