1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Evi Yanan Yaşlı Kadın Yardım Bekliyor
Kars'ta Seçim.. Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belli Oldu!

Kars'ta Seçim.. Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belli Oldu!

Kars'ta gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Üyesi Seçimleri tamamlandı.

A+A-

Kars'ta gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Üyesi Seçimleri tamamlandı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Üyesi Seçimleri, Kars’ta görev yapan ilçe ve belde belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla, Kars Belediye Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Kars, Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) yeni meclis üyelerini belirlemek üzere önemli bir seçime ev sahipliği yaptı. 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; yerel yönetimlerin temsilcileri, Kars Belediye Başkanlığı'nda bir araya gelerek, TBB Meclis Üyeliği için oylamalarını gerçekleştirdiler.

Kars Belediyesi’nde bugün yapılan toplantıda adaylık tekliflerinin ardından 4 isim asil ve yedek üyelik için yarıştı. 

Toplantıda, ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen seçimlerde, dört aday asil ve yedek üyelik pozisyonları için yarıştı. 

KOÇ VE TOPTAŞ ASİL ÜYE SEÇİLDİLER

Heyecanlı geçen oylama sonucunda, Selim Belediye Başkanı CHP'li Barış Koç ve Akyaka Belediye Başkanı AK Partili Ergüder Toptaş, asil üye olarak TBB Meclis Üyesi seçilmeyi başardılar.

Ayrıca, Sarıkamış Belediye Başkanı MHP'li Serdar Kılıç ve Digor Belediye Eşbaşkanı Adem Oyman, yedek üye olarak meclise girmeye hak kazandılar. 

secim-001.jpeg

Seçilen üyeler, TBB'nin gelecekteki yönünü belirlemede önemli roller üstlenecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.