1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Tarihi Eser Operasyonu... 'Peynir Paketi'nden Objeler Çıktı
Kars’ta Sağanak Yağış Etkili Oluyor

Kars’ta Sağanak Yağış Etkili Oluyor

Kars'ta önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

A+A-

Kars'ta önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, hava sıcaklığının hissedilir derece de düştüğü kentte, devam eden yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. 

Yağmurun etkili olduğu kentte, yüksek kesimlerde ise kısa süreli dolu yağdı. Dolunun yağdığı bölgelerde ekili alanlar ise zarar gördü. Kars'ta yağışlı hava aralıklarla devam ediyor.

BÖLGEDE SAĞANAK BEKLENİYOR

Erzurum, Iğdır, Kars, Ağrı ve Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgedeki Erzurum, Iğdır, Kars, Ağrı ve Ardahan'da öğle saatlerinden gece saatlerine kadar sağanak ile gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 8, Ardahan'da 9, Erzurum'da 12, Ağrı'da 13, Erzincan'da 16 ve Iğdır'da 18 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Erzincan'da 29, Iğdır'da 27 ve Ağrı, Erzurum, Ardahan ile Kars'ta 22 derece olması öngörülüyor.

Kars’ta Sağanak Yağmur Etkili Oluyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.