1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Tescilli ‘Uzun Elma’ Pazara İndi
Kars'ta Kumar İçin Ev Kiraladılar

Kars'ta Kumar İçin Ev Kiraladılar

Kars'ta kiraladıkları müstakil evde kumar oynayan 7 kişiye, Covid-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uymamaktan para cezası kesildi.

A+A-

Kars'ta kiraladıkları müstakil evde kumar oynayan 7 kişiye, Covid-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uymamaktan para cezası kesildi.

PolitiKARS'ın AA'dan derlediği bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Sukapı Mahallesi'nde müstakil bir evin S.M. tarafından kumar oynatmak için kiralandığını belirledi.

Polis ekiplerince eve düzenlenen operasyonda 7 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Şahıslar hakkında, "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.

Ayrıca, kumar oynayan ve Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uymayan 7 kişiye toplam 22 bin 575 lira ceza kesildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler