1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Avrupa Birliği Bakanı Bağış KARS'TA
Kars'ta 'Kombi Hırsızları'na Operasyon

Kars'ta 'Kombi Hırsızları'na Operasyon

Kars’ta son aylarda yaşanan kombi hırsızlıklarıyla ilgili soruşturma başlatan polis, 4 kişiyi yakaladı.

A+A-

Kars’ta son aylarda yaşanan kombi hırsızlıklarıyla ilgili soruşturma başlatan polis, 4 kişiyi yakaladı.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars’ta önceden belirledikleri evlere 'tesisatçı' olarak sökerek çalan ve çaldıkları kombileri başka kişilere satarak evlerine monte eden “hırsızlık çetesi” polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

PİYASA DEĞERİ 200 BİN LİRA

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince "Evden Hırsızlık" olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda piyasa değeri yaklaşık 200 bin lira olan kombi ve kalorifer malzemelerini çaldıkları iddiasıyla Yunus Emre Y. (28), Yakup Y. (27), Serkan K. (49) ve İskender E. (23) gözaltına alındı.

Şüphelilerin depo olarak kullandıkları çiftlik evinde yapılan aramada 10 sökülmüş kombi, kalorifer malzemeleri, televizyon ve çeşitli elektronik eşya ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

HIRSIZLAR TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

kombi.jpg

İKİNCİ EL KOMBİLER HIRSIZLIK MALI OLABİLİR

Polis, vatandaşlardan son 8 ayda evlerine taktırdıkları ikinci el kombilerin hırsızlık malı olabileceğini bundan dolayı vatandaşların mağdur olmamaları için emniyete müracaat etmelerini istedi.

...ilgili haber

CAMİ HIRSIZI YAKALANDI

Kars'ta 4 camiden elektrik süpürgesi ve mikrofon çalan şüpheli, güvenlik kamerasından belirlenerek yakalandı.

Çaldığı eşyalarla camiden çıkarken görüntülenen 8'i hırsızlıktan 11 suç kaydı bulunan şüpheli A.D. (33), çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.