1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Bir Kurt Ölü Bulundu
Kars'ta Kan Davası Cinayeti

Kars'ta Kan Davası Cinayeti

Kars'ta kan davalı oldukları belirten kardeşlerin silahlı saldırıya uğraması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

A+A-

Kars'ta kan davalı oldukları belirten kardeşlerin silahlı saldırıya uğraması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kars merkez Aydınlıkevler (Subatan) Mahallesi'nde 3 kardeşin içerisinde bulunduğu ticari taksiye kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; olayda ismi öğrenilemeyen taksi sürücüsü ile araç içerisindeki Ö.B, N.A.B, F.B. kardeşlerin yaralandığı, saldırıyı gerçekleştirenlerin ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edilirken; Kars Harakani Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ö.B'nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi. 

Olay yerinde incelemeler devam ederken, soruşturmanın devam ettiği, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı kaydedildi. 

Ayrıca, olayın Mart ayında Digor merkez de V.B. cinayeti ile bağlantılı olduğu da iddia edildi.

..haberin uzantısı

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Kars'ta önceki gün yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; önceki gün (30 Temmuz) yaşanan saldırınnın ardından Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne sevk edilen ve durumu ağır olan N.A.B, yaşam mücadelesini kaybetti.

Böylece silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler