1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. AKYAKA

  4. Akyaka Karahan Köyü Karantinaya Alındı
Kars'ta Kadın Cinayeti

Kars'ta Kadın Cinayeti

Babasıyla birlikte boşandığı eşinin saldırısına uğrayan Gizem Eşit hayatını kaybetti.

A+A-

Kars'ta Gizem Eşit, boşandığı R. E. tarafından öldürüldü. Eşit, babası Vilayet Çiftçi’yle birlikte çarşı merkezinde olduğu sırada yanlarına gelen eski eşi R.E. av tüfeğiyle ateş etti. Saldırıda Eşit ve babası yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, kaçan R.E. kısa süre sonra yakalandı.
 
Eşit, ağır yaralı olarak ambulansla Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
 
Yaralanan baba Vilayet Çiftçi ise ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin uzantısı

Katil Koca Tutuklandı

Kars’ta ayrıldığı eşini babasının arabasında av tüfeğiyle vurarak öldüren Ruhşan E. emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Ruhşan E. nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yaklaşık bir aydır ayrı yaşadığı öğrenilen Gizem E. ile Ruhşan E. çiftinin 1 yaşındaki çocuklarının doğum gününü kutlamak üzere bir araya geldikleri öğrenildi.

Gizem E. toprağa verildi

Gizem E. için Fethiye Camisi önünde cenaze töreni düzenledi.

Törende Gizem E'nin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Törene, kızını kurtarmak isterken yaralanan Vilayet Ç. de katıldı.

Cenaze namazının ardından Gizem E'nin cenazesi Kars Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler