1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. ‘Toz’ Sanayi Esnafını Canından Bezdirdi
Kars'ta Kaçakçılık Operasyonu

Kars'ta Kaçakçılık Operasyonu

Kars'ta polisin "dur" ihtarına uymayarak kamyonetiyle kaçmaya çalışan ve sigara kaçakçısı olduğu iddia edilen kişi, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

A+A-

Kars'ta polisin "dur" ihtarına uymayarak kamyonetiyle kaçmaya çalışan ve sigara kaçakçısı olduğu iddia edilen kişi, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.
Digor-Kars karayolundaki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde uygulama yapan polis ekipleri, Uğur S'nin kullandığı 34 FN 7367 plakalı kamyoneti durdurmak istedi. Uğur S. ise bunu fark edip Digor ilçesi yönüne dönerek kaçmaya başlayınca polislerce takibe alındı.

Takip sırasında zanlının jandarmanın sorumluluk alanına kaçabileceği ihtimaline karşı durum jandarmaya da bildirildi. Ayrıca, Uğur S'nin aracıyla kullandığı yol güzergahında da takviye polis ekipleri görevlendirildi.
Lastikleri patlatılan aracı sürmeye devam etti
Digor yönüne giderken kendisini bekleyen jandarma ekiplerince karşılaşınca geri dönerek kaçışını sürdüren şüphelinin yakalanması için polislerce Digor-Kars karayolu TOKİ konutları mevkisi girişinde bariyer kuruldu.
Bir süre sonra bu noktaya gelip bariyeri aşarak kaçmaya devam eden Uğur S. idaresindeki kamyonetin lastikleri, polislerce yola atılan çivili kapan sayesinde patlatıldı.
Kamyonetin öndeki iki lastiği ile sol arka lastiğinin patlamasına rağmen aracı sürmeye devam eden Uğur S, kaçmaya başladığı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde polis ekipleri tarafından durdurularak yakalandı.
Güvenlik güçlerinin yaklaşık 20 dakika süren ve nefes kesen kovalamacasının ardından, sigara kaçakçısı olduğu belirtilen Uğur S. gözaltına alındı.
Kamyonette yapılan aramalarda ise yaklaşık 5 bin paket kaçak sigara ile ruhsatsız bir silah ele geçirildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler