
Kars’ta Kaçak Tütün Operasyonu.. 88 Kilo Tütün, Binlerce Makaron Ele Geçirildi!
Kars’ta kaçak tütün ürünlerine yönelik düzenlenen baskında çok sayıda makaron, sigara ve elektronik sigara ele geçirildi.
Kars’ta kaçak tütün ürünlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda makaron, sigara ve elektronik sigara ele geçirildi.
Kent merkezinde 2 ikamet, 3 iş yeri ve bir araca düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken ruhsatsız av tüfeği de bulundu.
Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Kars’ta yasa dışı tütün ve tütün mamulleri ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.
Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
ADRESLERDE ARAMA YAPILDI
Ekipler tarafından 2 ikamet, 3 iş yeri ve bir araçta yapılan aramalarda 11 bin 80 adet doldurulmuş makaron, 120 paket gümrük kaçağı sigara, 88 kilogram kıyılmış tütün, 19 elektronik sigara ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet iddiasıyla adli işlem başlatıldı.
EMNİYETTEN KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE MESAJI
Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halk sağlığını tehdit eden ve kamu zararına yol açan kaçakçılık faaliyetlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.
Açıklamada ayrıca suç ve suçlulara yönelik denetim ve operasyonların artarak devam edeceği ifade edildi.






HABERE YORUM KAT