Karsta Kaçak Sigara OPERASYONU

Kars'ta Kaçak Sigara OPERASYONU

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları bir operasyonda 6 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirdiler.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri,  yaptıkları bir operasyonda 6 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirdiler.

KOM ekipleri, Kars - Erzurum karayolu üzerinde yapılan kontroller sırasında Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nden gelen bir araçta arama yaptı. Aracın içerisinde, Kars'a satılmak üzere getirilen toplam 6 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirirken şüpheli bir kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli hakkında 4 bin 733 (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun) sayılı yasaya muhalefet suçundan gerekli adli işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.