1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Barosu'nda Nefes Nefese Seçim
Kars’ta Hırsızlık Olayı

Kars’ta Hırsızlık Olayı

Kars’ta, bir vatandaşın evinden televizyon ve para çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı.

A+A-

Kars’ta, bir vatandaşın evinden televizyon ve para çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kars Merkez Mahallesi’nde bir vatandaşın evinden 4 bin 500 lira değerinde Samsung marka televizyon ve bin 400 lira nakit para çalarak ortadan kaybolan hırsızlar, Kars Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olay yeri ve civarından temin edilen kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda tespit edildi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tespit edilen eşkal bilgileri doğrultusunda yapılan çalışmalarda şüphelinin yakın tarihte Kars’a gelen, daha önceki ikamet yeri olan İstanbul’da hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan kişi olduğunu ortaya çıkardı. Bunun üzerine harekete geçen polis yaptığı detaylı çalışmada, şüphelinin söz konusu ikametten çalmış olduğu televizyonu bir başka şahsın aracı ile onun evine götürdüğü, burada 3 gün muhafaza ettiği sonrasında kiralamış olduğu bir kamyonetle televizyonu Yeni Sanayi Sitesine götürdüğü ve burada hurdacılık yapan şüpheli bir kişiye 160 liraya sattığını tespit etti.

Daha sonra düğmeye basan polis şüpheli 3 kişi operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda şüpheliler gözaltına alınırken, şüphelilerden ele geçirilen televizyon sahibine teslim edilirken, şüpheli 2 kişi hakkında Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçundan işlem yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 2 kişi serbest bırakılırken, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler