1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta Yılsonu Sergisi
Kars’ta Hırsızlık Olayı

Kars’ta Hırsızlık Olayı

Kars’ta inşaattan piyasa değeri 2 bin 500 lira olan çeşitli malzemeler çalan bir kişiyi polis kıskıvrak yakaladı.

A+A-

Kars’ta inşaattan piyasa değeri 2 bin 500 lira olan çeşitli malzemeler çalan bir kişiyi polis kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, V.G. isimli şahsa ait Hafızpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımı devam eden inşattan 2 bin 500 TL. tutarında kalorifer peteği ve parke kesme makinesinin çalınması olayı ile ilgili polisin yaptığı çalışmalarda hırsızlık olayını kiralık araç ile gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelinin Kars Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadesinde bahse konu inşaattan 8 adet kalorifer peteği, 1 adet havlupan, 2 adet iç kapı ve 1 adet ahşap parke kesme makinesi aldığını ve bu malzemeleri kendisine ait iş yerine götürdüğünü beyan etmesi üzerine şüpgelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda ele geçirilen Maestro marka ahşap parke kesme makinesi ile 1 adet krem renkli ahşap görünümlü iç oda kapısı V.G’ye teslim edildi.

Gözaltına alınan hırsızlık olayının şüphelisi mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’na hazır edilerek, şüpheli alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.