1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kesin Adaylar Açıklandı... İşte Kars'ın Başkan Adayları
Kars’ta HDP’lilere Operasyon

Kars’ta HDP’lilere Operasyon

HDP Kars eski il eş başkanının da aralarında olduğu 3 kişinin sabah saatlerinde gözaltına alındığı bildirildi.

A+A-

HDP Kars eski il eş başkanının da aralarında olduğu 3 kişinin sabah saatlerinde gözaltına alındığı bildirildi.

PolitiKARS'ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Kars’ta 3 kişi sabah saatlerinde evlerine düzenlenen operasyon sonrası gözaltına alındı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski İl Eşbaşkanı Ayhan Gezici ve Onur Mengüloğlu ile Osman Ayağ gözaltına alındı. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
"Örgüt üyeliği" gerekçesiyle gözaltına alınan Ayhan Gezici ile beraberindekilerin Kars İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü ve işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 

Haberin uzantısı...

DİGOR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

BDP'li eski Digor Belediye Eşbaşkanı Ekrem Bingül'ün de soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve Kars'a getirildiği belirtildi.

***
Güncelleme 30.11.2021

KARS’TA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kars’ta 27 Kasım’da evlerine yapılan operasyonda gözaltına alınan HDP eski İl Eşbaşkanı Ayhan Gezici ile Digor eski Belediye Eşbaşkanı Ekrem Bingül tutuklandı.

Kars’ta düzenlenen operasyon sonucunda Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski İl Eşbaşkanı Ayhan Gezici, BDP'li eski Digor Belediye Eşbaşkanı Ekrem Bingül, Onur Mengüloğlu ve Osman Ayağ, Kars Emniyet Müdürlüğü’nde ki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu ardından “örgüt üyeliği” iddiasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ayhan Gezici ve Ekrem Bingül hakkında tutuklama kararı verilirken, Onur Mengüloğlu ve Osman Ayağ’ı da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.