Kars'ta Hayvancılık Çalıştayı

Kars'ta Hayvancılık Çalıştayı

Kars'ta “Türkiye'nin Buzağı Fabrikası, Bölgenin En Büyük Büyükbaş Hayvancılık Çalıştayı” başladı.

A+A-

Kars'ta “Türkiye'nin Buzağı Fabrikası, Bölgenin En Büyük Büyükbaş Hayvancılık Çalıştayı” başladı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) , Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası'nın (VHO) işbirliği ile Kars Valiliği, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)  ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Veteriner Fakültesi'nin katkılarıyla düzenlenen çalıştay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda başladı.

Çalıştaya Kars Vali Yardımcısı Tahsin Aksu, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Boçnak, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, VHO Başkanı Ercan Ödül, akademisyen ve yetiştiriciler katıldı.

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç'ın açılış konuşmasının ardından sırasıyla AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, VHO Başkanı Ercan Ödül ile KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu'da birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından çalıştay oturumlarla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler