1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. SERKA'dan Ardahan Yürüyüş PARKURU
Kars’ta 'Göçmen Kaçakçılığı ve Hırsızlık' Suçundan 3 Hükümlü Yakalandı

Kars’ta 'Göçmen Kaçakçılığı ve Hırsızlık' Suçundan 3 Hükümlü Yakalandı

Kars’ta düzensiz göçmen kaçakçılığı ile hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası alan 3 hükümlü operasyonla yakalandı.

A+A-

Kars’ta haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 3 hükümlü yakalandı.

Kars’ta göçmen kaçakçılığı suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü ile hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası alan 2 hükümlü operasyonla yakalandı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cezaları kesinleşen ve haklarında yakalama kararı bulunan hükümlülerin yakalanması için yapılan çalışmalarda; göçmen kaçakçılığı suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan A.İ. (49) ve hırsızlık suçlarından 3 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.O. (29) ile 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan F.K. (23) yakalanarak gözaltına alındı.

gozalti.jpg

Kars Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından önceki gün (17 Kasım) adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.