1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Dolmuşçular, Eylem Yaptı
Kars'ta eski Köy Korucusu Öldürüldü

Kars'ta eski Köy Korucusu Öldürüldü

Kars'ın Kağızman ilçesinde, silahla vurulmuş bulunan eski köy korucusunun PKK tarafından öldürüldüğü belirtildi.

A+A-

Kars’ta dün akşam saatlerinde Kağızman ilçesine bağlı Yankıpınar köyü mevkiinde PKK tarafından öldürülen 52 yaşındaki eski koruyucu Mikail Gülderen’in cesedi, bomba tuzaklanmış halde bulundu.

Kardeşi İsa Güldüren tarafından cesedi bulunan 4 çocuk babası Mikail Gülderin’in cesedinin altında tuzaklanmış el bombası tespit eden güvenlik görevlileri bombaları etkisiz hale getirdikten sonra cenazeyi alabildi. Eski köy kurucusu olan Mikail Gülderen’in vücudunda çok sayıda mermi izine rastlandı.

Cenaze otopsi için hastaneye kaldırılırken, güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Güncelleme 16.09.2016

ESKİ KORUCU TOPRAĞA VERİLDİ

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yankıpınar köyü mevkiinde PKK tarafından öldürülen 52 yaşındaki eski korucu Mikail Gülderen için tören düzenlendi.

Törene; AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kağızman Müftüsü Yakup Belen tarafından kılınan cenaze namazının korucu Mikail Gülderen, merkez mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.