1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. Eylemsizlik 2011 Seçimlerine KADAR
Kars'ta 4'üncü Kattan Düşen Lise Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Kars'ta 4'üncü Kattan Düşen Lise Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Kars'ta bir binanın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan 15 yaşındaki kız çocuğu yaşamını yitirdi.

A+A-

Kars'ta bir binanın 4'üncü katından düşen 15 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaşayan 15 yaşındaki Zilan O, bilinmeyen nedenle 4'üncü kattan zemine düştü.

Yenişehir Mahallesi'nde dün (7 Kasım) akşam saatlerinde bir binanın 4'üncü katından düşüp ağır yaralanan ve Kars Harakani Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edilen Zilan O, tedavi için gönderildiği Erzurum Şehir Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti.

OLAY

Önceki gün yaklaşık 12 metreden zemine düşen Gazi Kars Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Zilan O’yu gören komşularının haber vermesinin ardından, olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Zilan O’nun sevk edildiği Erzurum'da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Lise öğrencisi Zilan O’nun cenazesi bugün (8 Kasım) Erzurum'dan Kars'a getirilerek Bülbül Mahalle Mezarlığı'nda ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

PolitiKARS.com imtiyaz sahibi Ali İhsan Alınak’ın akrabası ve köylüsü sevgili Deniz'in biricik evladı Zilan'a Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına, kendisini sevenlere başsağlığı dileklerimizi sunarız. Hepimizin başı sağ olsun...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.