1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış Kayak Merkezi'nde Sezon Açıldı
Kars'ta DBP ve HDP'lilere Operasyon

Kars'ta DBP ve HDP'lilere Operasyon

Kars merkez, Kağızman ve Digor ilçelerinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak DBP, HDP il binaları ile çok sayıda eve baskın düzenlendi.

A+A-

Kars merkez, Kağızman ve Digor ilçelerinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak DBP, HDP il binaları ile çok sayıda eve baskın düzenlendi.

Yapılan baskınlarda DBP İl Eşbaşkanı Yeliz Çopur, HDP İl Eşbaşkanı Sevda Subaşı, HDP il yöneticisi Mustafa Kaya, DBP il yöneticisi Şengül Mehmetoğlu, Kağızman HDP İlçe Eşbaşkanı Ali Sarıdağ, DBP İlçe Eşbaşkanı Ali Bağ, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Doğan, Belediye Meclis üyesi Çiğdem Özlü'nün ve Digor ilçesinde ismi öğrenilemeyen 2 partilinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Parti binalarında arama sürüyor.

Haberin öncesi

İL BİNALARIN DA ARAMA

Kars’ta polis, Halkların Demokrat Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il binalarında arama yapıyor.

Kars Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince sabah erken saatlerde Kars, Digor ve Kağızman’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

TEM Şube ekipleri, HDP ve DBP Kars il binasında arama başlattı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

KAĞIZMAN'DA OPERASYON

Kars’ın Kağızman ilçesinde sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda aralarında HDP ve DBP ilçe başkanlarının da olduğu 8 kişi gözaltına alındı.

Kağızman'da düzenlenen polis operasyonunda, HDP ve DBP'li ilçe yöneticileri ile il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesinin de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonda aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kağızman İlçe Eşbaşkanı Ali Sarıdağ, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Kağızman İlçe Eşbaşkanı Ali Bağ, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Doğan, Belediye Meclis üyesi Çiğdem Özlü’nün de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan zanlılar, Kağızman Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.