Kars'ta Cinayet Zanlısı Yakalandı

Kars'ta Cinayet Zanlısı Yakalandı

Kars'ta önceki gün evinde ölü bulunan E.K.'nın cinayet zanlısı olduğu belirtilen şüpheli bir kişi yakalandı.

A+A-

Kars'ta önceki gün evinde ölü bulunan E.K.'nın cinayet zanlısı olduğu belirtilen şüpheli bir kişi yakalandı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars'ta önceki gün 58 yaşındaki E.K.'nin merkez Halitpaşa mahallesindeki evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak başlatılan çalışmalarda olayın zanlısı olduğu tespit edilen bir kişi yakalandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda cinayet zanlısı T.K, Arpaçay'ın Tomarlı köyünde yakalanarak gözaltına alındı.

T.K'nin emniyetteki ilk sorgusunda antika bir silah satışından ötürü fiyat anlaşmazlığı yaşadığı ve bu yüzden olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği belirtildi.

Haberin uzantısı..

Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Kars'ta oturan E.K'yi, 1 Haziran'da dedesinden kalma tek kırma tabir edilen av tüfeğini satmak isterken fiyat anlaşmazlığı üzerine çıkan tartışmada aynı silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan ve emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen T.K, sağlık kontrolünün ardından Kars Adliyesine getirildi.

Zanlı T.K, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.