1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. 'Bölge İlleri'nde Sağanak Yağış Bekleniliyor
Kars'ta 'Aile Okulu Projesi' Eğitimi

Kars'ta 'Aile Okulu Projesi' Eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan 'Aile Okulu Projesi' ile Kars, Erzurum ve Ardahan'da 27 bin 857 veli eğitim aldı.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce başlatılan 'Aile Okulu Projesi' ile Kars, Erzurum ve Ardahan'da 27 bin 857 velinin eğitim aldığı belirtildi.

KARS

Kars'ta da 246 öğretmen, 4 bin 17 aileye farkındalık eğitimi verildiği bildirildi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars Milli Eğitim İl Müdürü Aydın Acay, Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulundaki eğitimlere katılarak aileleri bilgilendirdi.

Acay, yaptığı konuşmada, ailenin, toplumun en küçük kurumu olduğunu ifade ederek, "Kars olarak aile eğitimini yaygınlaştırmak için çalıştık. Çalışmalarımız sonucunda 246 eğitimci ile ilimizde, ilçelerimizde ve köylerimizde halk eğitim merkezleri aracılığıyla ailelere ulaştık. 3500 aile hedefinin üzerine çıkarak 4017 aileye ulaştık." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.