Karsta Aç Kurtlar Yücelen Köyüne İNDİ

Kars'ta Aç Kurtlar Yücelen Köyüne İNDİ

Kars'ın merkeze bağlı Yücelen Köyü'ne inen aç 6 kurttan biri çoban köpekleri tarafından boğuldu.

A+A-

Kars'ın merkeze bağlı Yücelen Köyü'ne inen aç 6 kurttan biri çoban köpekleri tarafından boğuldu. Köylüler, cep telefonu ile köpeklerin kurdu boğmasını kaydetti.

Ağır kış koşulları, yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan kurtlar köylere kadar indi. Merkez Yücelen Köyü'ne gündüz vakti gelen 6 kurt korku dolu anlar yaşattı. Telaşa kapılan köylülerde köpekleri zincirlerinden açarak kurtların üzerine saldı. Kurtların 5'i kaçarken bir kurt ise korkusundan bir evin avlusuna girdi. Burada çoban köpekleri tarafından kıstırılan kurt, boğularak öldürüldü. Köylüler ise kurdun köpekler tarafından boğulmasını cep telefonlarına saniye saniye kaydettiler.

Yücelen Köyü Muhtarı Turan Koyuncu, köylerine kış mevsiminde aç kalan kurtların sıkça geldiğini söyledi. Dün de 6 kurdun köye geldiğini ve köyde panik yaşandığını belirten Koyuncu, zincirlerinden çözülen köpeklerin kurtlardan birini boğarak öldürdüğünü ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.