Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kars’ta düzenlenen törende tokalaşma krizi yaşandı.

A+A-

Kars Hükümet Konağı önündeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde protokol krizi yaşandı.

Garnizon Komutanı HDP'li Bilgen'in Elini Sıkmadı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Kars Belediye eşbaşkanı seçilen HDP'li Ayhan Bilgen ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut arasında tokalaşma yüzünden gerginlik yaşandı.

Tören alanında protokol üyeleri ile birlikte bulunan Tuğgeneral Özgür Nuhut, daha sonra tören alanına eşbaşkan Şevin Alaca ile birlikte gelen HDP'li Kars Belediye eşbaşkanı Ayhan Bilgen'in elini sıkmadı

Yerel haber sitesi Kars Güncel tarafından paylaşılan o görüntüler...

Haberin uzantısı

Kars'ta 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kars’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kars'ta ki törenler; Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin konulmasıyla başladı. Ardından tören alanına geçildi.

Kars Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve protokol konuşmalarının ardından, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nce 23 Nisan Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları Kars Valisi Türker Öksüz,  Kars Belediye Eşbaşkanı HDP’li Ayhan Bilgen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut tarafından verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha sonra İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından okunan şiirler ve bir birinden güzel gösterilerle son buldu.

EŞBAŞKAN BİLGEN, İLK RESMİ TÖRENE KATILDI 

Törene; Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Adalet Komisyon Başkanı Soner Fevzi Vurur, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, siyasi parti temsilcileri, resmi daire müdürleri, sivil toplum örgütleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler