1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Çocuk Cinayeti
Karsta 2 bin 940 gr Esrar Ele GEÇİRİLDİ

Kars'ta 2 bin 940 gr Esrar Ele GEÇİRİLDİ

Kars'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 940 gram esrar maddesi ele geçirildi.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan getirilen uyuşturucu madde ile birlikte 2 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, E.K.(28) ve Y.K.(36) isimli iki erkek şahsın, 26 Temmuz'da Diyarbakır'dan satmak amacı ile uyuşturucu madde getireceğinin tespit edildiği kaydedildi. Açıklamada, aynı gün saat 08.00 sıralarında şüpheli şahısların içerisinde bulunduğu yolcu otobüsünün, Kars sanayi kavşağında durdurulduğu ve araç içerisinden inen iki şahıs kaçmaya çalışırken yakalandığı belirtildi. Şahısların üzerinde ve şüpheli E.K.'nin elinde bulunan bir adet çantada yapılan aramalarda ise 2 bin 940 gr esrar maddesi ve 4 adet uyuşturucu hap (EXTACY) nin ele geçirildiği bildirildi.

Yakalanan şahıslar, Kars 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Her iki şahıs da tutuklanarak Kars Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Benzer Haberler..

Kars'ta 940 gr Esrar Ele Geçirildi

Kars'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 940 gram esrar maddesi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kars-Selim karayolunda durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın yapılan üst aramasında 940 gram esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Gözaltına alınan şahsın, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

Sarıkamış'ta 2 Bin 546 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2 bin 546 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ilçe genelinde düzenlenen operasyonlarda, R.İ., S.Ö., F.S. ve G.B'ye ait arazilerinde 2 bin 547 adet kök keneviri bitkisi bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişinin, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

3 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars'ta 3 bin 844 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yusufpaşa ve Örnek mahallerinde yapılan çalışmalarda, otomobilde yapılan aramada 3 bin 844 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişinin alınan ifadelerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.