1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Kontrolsüz Kavşak'ta Kaza: 2 Yaralı
Karsspor’un Eski Kalecisi Yoğun Bakıma Alındı

Karsspor’un Eski Kalecisi Yoğun Bakıma Alındı

Karsspor’un eski kalecisi Aykut Demirdelen, Zonguldak Süper Amatör Lig’inde oynadıkları maçta aldığı darbe sonucu ağır yaralanarak yoğun bakıma alındı. 

A+A-

Karsspor’un eski kalecisi Aykut Demirdelen, Zonguldak Süper Amatör Lig’inde oynadıkları maçta aldığı darbe sonucu ağır yaralanarak yoğun bakıma alındı. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Zonguldak Süper Amatör Ligi maçında girdiği hava topu mücadelesinde rakibinden aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, hastanede tedavi altına alındı.

aykut.jpeg

Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda  oynanan karşılaşmanın 52'nci dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, Akınspor oyuncusu Mustafa Gürbüz ile çarpıştı. Başına ve kulağına aldığı darbe ile ağır yaralanan kaleci Aykut'a ilk müdahale saha kenarında bulunan sağlık ekiplerinin yanı sıra tribünde bulunan ve doktor olan CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul müdahale etti.

AMBULANS BULUNMADI

İlk müdahalesi yapılan kaleci Aykut Demirdelen daha sonra özel bir hastaneye kaldırılırken, stat da ambulans bulunmayışı ise büyük tepki çekti. 

aykut-001.jpeg

KAFASINDA KIRIKLAR VE KANAMA VAR

Karsspor ve Kars 36 Spor’da iki sezon kalecilik yapan Aykut Demirdelen’in durumu hakkında Echomar Hastanesi yoğun bakım doktoru Hakan Ateş bilgi verdi. 

Ateş, “Aykut Demirdelen’in kafasında ciddi kırklar ve kanama olduğunu, 3 gün uyutulacağını ve daha sonra ameliyatla mı ilaç tedavisi ile mi devam edileceğinin kararının verileceğini” ifade etti. 

Yoğun bakıma alınan kaleci Aykut Demirdelen’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.