Karslı Çocuklara Ücretsiz Film

Karslı Çocuklara Ücretsiz Film

Kars Şehir Sinemasından yuva çocuklarına ücretsiz film izleme imkanı sundu.

A+A-

Kars Şehir Sinemasından yuva çocuklarına ücretsiz film izleme imkanı sundu.

Kars Şehir Sineması kurulduğu günden bu güne kadar Kars’ta bulunan çocuklara yönelik sürdürdüğü ücretsiz film izleme imkanını sağlamaya devam ediyor. 

Serhat TV'nin haberine göre, Şehir Sineması sahibi Doğan Alibeyoğlu çocuklara verdiği önemi bugün bir kez daha göstererek Kars Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evleri Çocuklarını Kars Şehir Sinemasında vizyona giren komedi filmi Yanlış Anlama ile buluşturdu.

“Kars’ta sinema ile buluşmayan çocuklarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır” diyen Alibeyoğlu, “Kars’ta yaşayan her çocuk bizim çocuğumuzdur. Onlarında bu hizmet ve imkandan ücretsiz olarak yararlanmaları için bizlerinde bir şeyler yapması gerekiyor. Benimde iş yerim olan Kars Şehir Sinemasının Kars çocuklarına bu hizmet ve imkanı sunması için kapılarımızı açtık. Geleceğimiz olan çocuklarımız için sinema yönetimi olarak elimizden gelebilecek her türlü imkan ve güzelliği bu çocuklarımıza sunmaktır.” dedi.

Alibeyoğlu ayrıca Kars Spor futbolcularının da moral ve motivasyonu için sinemaya davet ettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.