1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Çatıdan 'Kar ve Buz Kütlesi' Düştü
Kars’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri

Kars’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) tarafından organize edilen “Ekonomik ve Sosyal Boyutlarıyla Kars’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri” toplantısı yapıldı.

A+A-

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) tarafından organize edilen “Ekonomik ve Sosyal Boyutlarıyla Kars’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri” toplantısı yapıldı.

KATSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) başkanları ve ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantı yaklaşık olarak 4 saat sürdü.

Programın açılış konuşmasını yapan KATSO Başkanı Fahri Ötegen, organize edilen toplantıda amacın Kars’ın sorunlarına çözüm önerileri sunmak ve sorumluluğu paylaşmak olduğunu belirtti.

Başkan Ötegen, “Kars’ın gelişmesine yönelik çalışmalara daha fazla zaman ayrılması gerektiğine vurgu “söylenecek çok söz var. Kars için ne yapılsa azdır. Kars’ın Birçok konuda eksiği var. İnşallah devamı gelecek bu tarz toplantılarda ilimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Ben inanıyorum ki, bu tarz toplantıların devamı gelecek ve ilimiz hak ettiği yere kavuşacak. Burada konuşulan her konuya KATSO olarak önem veriyoruz. Aynı zamanda önemli olanın icraat olduğunu düşünüyorum. Bu konuşulanların ne kadar sahaya yansıdığı önemlidir. Yoksa bilimsel araştırmalar, toplumsal dayanışmalar, yemekler, toplantılar çok fazla bir anlam ifade etmez. Ben şahsen çivi çakılmasından yanayım. Ben tuğla örülmesinden yanayım, üst üste taş konulmasından yanayım. Burada çok değerli konuşmalar yapıldı. İnanıyorum ki ilimiz bu konuşmalardan istifade edecek” dedi.

Organize edilen toplantıya katılan STK Başkanları ve ilgili kurum müdürleri, Kars ile ilgili olarak raporlarını ve görüşlerini sundular. Sunulan rapor ve görüşlerin not edilerek rapor haline getirilmesine ve ilgili mercilere sunularak ilin sorunlarına çözüm aranmasına karar verildi. Alınan karar gereği katılımcıların görüşleri not edildi ve rapor haline getirilmek üzere KATSO nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Toplantıya katılan katılımcıların görüş ve önerileri rapor haline getirilerek en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.