1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. ‘’Tren Garı’nda Resim Sergisi
Kars’ın İlk Marka Oteli ‘Dedeman’ Olacak

Kars’ın İlk Marka Oteli ‘Dedeman’ Olacak

Abc Kar Turizm AŞ'in sahibi olduğu Kars merkezdeki butik otel, "Qrista Managed by Dedeman" adıyla işletilecek.

A+A-

Abc Kar Turizm AŞ'in sahibi olduğu Kars merkezdeki butik otel, "Qrista Managed by Dedeman" adıyla işletilecek.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; 7 Kasım 2022'de İstanbul’da gerçekleştirilen tören ile Türkiye’nin sayılı zincir otel gruplarından Dedeman Turizm ile Kars merkezli Abc Kar Turizm AŞ arasında "Qrista Managed by Dedeman" için imzalar atıldı. 

dedeman-001.jpeg

İmza altına alınan anlaşma ile 28 oda kapasiteli "Qrista Managed by Dedeman" oteli Ocak 2023'te misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Kars'ın ilk uluslararası markalı oteli olacak Qrista Managed by Dedeman, ayrıca Dedeman’ın yeni yönetim sistemi “Managed by Dedeman” ile işletilecek ilk otel de olmuş olacak.

Kars Qrista Managed by Dedeman için imzalar atıldı...

İmza töreninde yeni yönetim sistemi Managed by Dedeman hakkında bilgi veren Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "...bugüne kadar oda sayısı az olduğu için geri çevirmek zorunda oldukları projeler olduğunu, ancak yeni yönetim sistemi ile yeni bir döneme adım attıklarını, 55 yılı aşan tecrübesi ve yenilenen dinamik kadrosuyla 2024 yılına kadar 50 otele ulaşma hedefine adım adım yaklaşırken, ülkemizin 81 ilinde Dedeman bayrağını dalgalandırma hedefi doğrultusunda bir kente daha bu bayrağı asacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

dedeman.jpeg

İmza törenine Dedeman Holding başkanı Rıfat Dedeman, Abc Kar Turizm şirketi ortakları Ali Şayir, Doğan Vergül ve Cemil Akbaba ile Dedeman grubu yöneticileri katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.