1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Darbe Operasyonları Devam Ediyor
Kars ve Iğdırda Fuhuş OPERASYONU

Kars ve Iğdır'da Fuhuş OPERASYONU

Kars ve Iğdır'da Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından fuhuş operasyonu düzenlendi.

A+A-

Kars ve Iğdır'da Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından fuhuş operasyonu düzenlendi.

KARS

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına altına alınan 4'ü yabancı uyruklu kadın olmak üzere 8 kişi tutuklandı.

Kars-Susuz ilçesi çevre yolu üzerinde faaliyet gösteren işyerine operasyon düzenledi. Operasyonda fuhuş yaptığı iddiasıyla gazino-otelde bulunan yabancı uyruklu 4 kadının da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. İşyerinde ve şahısların kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve fişek ele geçirildi.

Şüpheliler; H.A.(40), İ.A. (40), O.A. (25) ve S.T. (26) ile yabancı uyruklu kadınlar İ.C. (32), Y.K. (32), G.T. (42) ve L.B. (32) emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan 8 şüpheli tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine konuldu.

IĞDIR

Iğdır'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 16 yabancı uyruklu kadın ile 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlardan 11'i sınır dışı edilecek.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Melekli beldesinde bir gazinoya düzenledikleri operasyonda 16 yabancı uyruklu kadın ile 2 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 16 yabancı uyruklu kadından 11'inin sınır dışı edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.