1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars ve Çevresi İçin Yağış, Şiddetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı
Kars ve Çevresi İçin Yağış, Şiddetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı

Kars ve Çevresi İçin Yağış, Şiddetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı

AFAD ve Meteoroloji, Kars ve çevresinde yaşanması olası yağış, şiddetli rüzgar ve fırtına için uyarıda bulundu. 

A+A-

AFAD ve Meteoroloji, Kars ve çevresinde yaşanması olası yağış, şiddetli rüzgar ve fırtına için uyarıda bulundu. 

Kars’ın da içinde bulunduğu bölgede havanın parçalı ve çok bulutlu aralık yağışlı geçeceği, yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına şeklinde eseceği belirtiliyor. 

AFAD, 41 il için turuncu, 31 il için sarı uyarı yayımladı ve vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Kars, Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da kuvvetli kar yağışı beklenildiğini belirterek vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

afad-001.jpeg

PAZARTESİ İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Erzurum, Ardahan, Ağrı ve Kars'ta kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarılarında bulundu. Meteoroloji'nin konuya ilişkin bugün yaptığı açıklama şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Erzurum ve Ardahan'da yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren, Ağrı ve Kars'ta kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Pazartesi gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler