‘Kars ve Bölge’de Deprem

‘Kars ve Bölge’de Deprem

Ardahan’ın Göle ilçesinde meydana gelen deprem Kars ve bölgede hissedildi.

A+A-

Ardahan’a bağlı Göle ilçesinde 5.0 büyüklüğünde meydana gelen deprem Kars ve bölgede hissedildi.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ardahan’ın Göle ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.

AFAD, bugün saat 17.08’de Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Çullu köyünde 5.0 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 5.3 olduğunu duyurdu.

Deprem; Ardahan il merkezi, Kars, Artvin ve Erzurum'un Şenkaya ilçesinde de hissedildi.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, "Ardahan ili Göle ilçesinde saat 17.08’de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz."

“Geçmiş olsun Ardahan. Göle ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Depremin derinliğinin 7 kilometre olarak ölçüldüğü belirtildi.

Ardahan Valisi Açıklama Yaptı

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, depremin ardından ekiplerin tarama faaliyetlerine başladığını belirterek, "Araştırıyoruz, ekipleri yönlendirdik. Tarama yapıyoruz, şu an için bize ulaşan bir olumsuzluk yok" açıklamasını yaptı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.