Kars ve Bölge İçin Meteorolojik Uyarı

Kars ve Bölge İçin Meteorolojik Uyarı

Meteoroloji, bölgede yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklentisiyle; Ağrı, Erzurum, Iğdır ve Kars ile Van’ı sarı kodla uyardı.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Ağrı, Iğdır ve Kars çevreleri ile Erzurum’un güneydoğusu ve Van’ın kuzey kesimlerinde kısa süreli ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; AFAD ve Meteoroloji, bölgede yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklentisiyle; Ağrı, Erzurum, Iğdır, Kars ile Van’ı sarı kodla uyardı. 

Yetkililer, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olma uyarısında bulundu.

SARO KOD UYARISI / Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.