Kars ve Ardahan'da Covid-19 Önlemleri

Kars ve Ardahan'da Covid-19 Önlemleri

Kars ve Ardahan'da Covid-19 tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor.

A+A-

Kars ve Ardahan'da Covid-19 tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars ve Ardahan valilikleri koordinesinde virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan yurttaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan "destek grubu" çalışmalarını sürdürüyor.

Kars'ta 112 Acil Çağrı Merkezi bünyesinde kurulan iletişim merkezine ulaşan talepler doğrultusunda zorunlu ihtiyaçlar, Vefa Sosyal Destek Grubu'ndaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), belediye, polis ve jandarma personellerince yurttaşların ikametlerine gidilerek karşılanıyor.

Ardahan'da da imkanı olmayan yurttaşların ihtiyaçları ise valilik ve kaymakamlıklara bağlı SYDV tarafından ücretsiz karşılanıyor.

Ardahan'daki yurttaşlar, 112, 155 ve 156 numaralarının yanı sıra 0478 211 22 48 ile 0478 211 33 91 numaralardan da taleplerini bildirebiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler