1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman’ın Yeni Kaymakamı Üçgül Görevine Başladı
Kars ve Bölge İçin ‘Yağış, Şiddetli Rüzgar ve Fırtına’ Uyarısı

Kars ve Bölge İçin ‘Yağış, Şiddetli Rüzgar ve Fırtına’ Uyarısı

Kars ve bölge illeri için fırtına, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimi için kuvvetli yağış uyarısı...

A+A-

Kars ve bölge illeri için fırtına, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimi için kuvvetli yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 'Erzurum, Bingöl, Muş, Batman, Siirt, Hakkari, Bitlis, Van, Ağrı, Kars, Iğdır, Şırnak ve Ardahan'da rüzgarın, bu gece saatlerinden itibaren yarın güney yönlerden kuvvetli, dağlık ve yüksek kesimlerinde ise kısa süreli fırtına şeklinde eseceği uyarısında bulundu.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

DOĞU KARADENİZ İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre ayrıca Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların, Giresun ve Trabzon çevreleri, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey kesimlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli sağanak tahmin ediliyor.

Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde, 800 ila 1000 metre üzeri rakımlı yerlerde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar bekleniyor.

Sel, su baskını, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı, heyelan, ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.