1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars ve 21 İlin Emniyet Müdürü Değişti
Kars ve 21 İlin Emniyet Müdürü Değişti

Kars ve 21 İlin Emniyet Müdürü Değişti

Polis Başmüfetişi Ümit Bitirik Kars'a Emniyet Müdürü olarak atandı. Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise Gaziantep'e atandı.

A+A-

Polis Başmüfetişi Ümit Bitirik Kars Emniyet Müdürü olarak atandı. Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise Gaziantep'e atandı. 

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 ilin emniyet müdürleri değişti. 

Yaklaşık 2,5 yıldır Kars’ta Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Faruk Karaduman, son kararnameyle Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Kars Emniyet Müdürlüğü görevine ise Polis Başmüfettişi Ümit Bitirik atandı.

Haberin uzantısı...

22 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 22 ilin emniyet müdürü değişirken, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne beklendiği gibi Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz getirildi.

10 İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alındı, 4 İl Emniyet Müdürü Merkez Teşkilatındaki birimlerde görevlendiriliken  8 İl Emniyet Müdürü’nün yerleri değiştirildi. 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atanmıştır.
 
Yine aynı tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 Birim Amirinde değişiklik gerçekleşti. 

300 MÜLKİ İDARE AMİRİNİN DE GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

“Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa atanmış olup, büyük illere birer kadın vali yardımcısının ataması gerçekleşti. 

Göre yeri değişen emniyet müdürleri listesi:

emniyet-mudurleri-karaname.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.