1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Kars’ta Köy Yollları Sıcak Asfalta Kavuştu
Kars Valisi Ziya Polat Göreve Başladı

Kars Valisi Ziya Polat Göreve Başladı

Kars Valiliği görevine atanan Ziya Polat, resmi törenle görevine başladı.

A+A-

Valiler Kararnamesiyle Yozgat Valiliği'nden Kars'a atanan Ziya Polat, görevine başladı.

Kars Valiliği görevine atanan Ziya Polat, resmi törenle görevine başladı.

kars.jpg

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; havayolu ile Kars'a gelen Polat için, valilik önünde polis mangası ve protokol tarafından karşılama töreni düzenlendi. 

Valilik makamına geçen Polat, yeni bir yola çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını söyledi.

Vali Polat, "Serhat şehrimiz, gazi şehrimiz tarım ve hayvancılığın başkenti, turizm şehrimiz Harakani Hazretlerinin manevi ikliminde büyüdüğümüz ve büyüteceğimiz neslimizin şehri, Kars şehri olmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Tabi bize bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Ali Yarlikaya'ya şükranlarımızı arz ediyorum. Birlikte yeni bir yola çıkmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

"Serhat şehrimiz, gazi şehrimizde de devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacağız. Milletimizin her daim yanında olacağız. Milletimizin sahada yanında olacağız. İnşallah hep beraber, tüm kurum ve kuruluşlarımızla, biz ekip olarak gazi şehrimize hizmet etmek için burada olacağız. İnşallah en kısa zamanda Kars'ı gezip, yerinde görüp, yerinde öğrenip ona göre bir plan çizeceğiz. Kars tarım ve hayvancılığın başkenti, Kars turizmin başkenti, Kars dini açıdan çok önemli bir şehir, Kars Anadolu'ya açılan Ani'nin bulunduğu bir kent, bu güzel Karsımıza hizmet etenin onurunu yaşayacağız" diye konuştu.

Açıklamasının ardından kurum müdürleriyle bir araya gelen Kars Valisi Ziya Polat, kent ile ilgili kısa bir brifing aldı. 

Polat, aynı zamanda Kars Belediyesi'ne de kayyum olarak atanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.